WildFly running, project deployed, but 404

i cant understand why for the project it return 404 or cant connect to the host, since the wildfly start page open perfectly

My web.xml

<?xml version="1.0"?>
<web-app version="3.0" xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/javaee"
 xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-app_3_0.xsd">
 <display-name>HelloWorld</display-name>
 <!--
  <welcome-file-list>
    <welcome-file>index.html</welcome-file>
  </welcome-file-list>
-->
 <servlet>
  <servlet-name>Faces Servlet</servlet-name>
  <servlet-class>javax.faces.webapp.FacesServlet</servlet-class>
  <load-on-startup>1</load-on-startup>
 </servlet>
 <servlet-mapping>
  <servlet-name>Faces Servlet</servlet-name>
  <url-pattern>*.jsf</url-pattern>
 </servlet-mapping>
 <servlet-mapping>
  <servlet-name>Faces Servlet</servlet-name>
  <url-pattern>*.faces</url-pattern>
 </servlet-mapping>
  <servlet-mapping>
  <servlet-name>Faces Servlet</servlet-name>
  <url-pattern>*.xhtml</url-pattern>
 </servlet-mapping>
 <servlet-mapping>
  <servlet-name>Faces Servlet</servlet-name>
  <url-pattern>/faces/*</url-pattern>
 </servlet-mapping>
</web-app>

Answers


Your application is avalibale at

http://localhost:8080/HelloWorld

as you can see also in your log. entry "register web context: /HelloWorld"


If the answer of ctomc does not work, you need create a file jboss-web.xml in /webapp/WEB-INF directory, with the next content:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<jboss-web version="13.0"
    xmlns="http://www.jboss.com/xml/ns/javaee"
    xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
    xsi:schemaLocation="http://www.jboss.com/xml/ns/javaee http://www.jboss.org/schema/jbossas/jboss-web_13_0.xsd">
    <context-root>/ContextProject</context-root>
</jboss-web>

remember to change the version of wildfly that you use, and specify the context in which your application runs "ContextProject"


Need Your Help

How To Force An Entity Framework Query To Run?

c# wpf entity-framework datagrid

I am displaying data in a WPF DataGrid using EF 6. The data appears no problem. But I call a FormatGrid function to do things like replace the underscores in field names with a space in the grid