Sitecore 8 Experience Analytics Reports are Empty

I'm very new to Sitecore. I'm running Sitecore 8 (rev. 150621) in local machine. When I check in Experience Profile dashboard there are Profiles created named "Anonymous" and I have created contacts using xDB Contact Creator (Market Place Module). I have some records(visits etc.) under these contacts also.Problem is when I check in Experience Analytics dashboard visits are empty.

I tried Refreshing Executive Dashboard/ Experience Analytics reports, didn't get any result for the Experience Analytics reports.

In my current site I have couple of pages (Items).I have also tried with some personas but no luck.

How ever I can see data is populated in the Analytic Database (Mongo and SQL)

LOG:

    6984 10:09:56 INFO  MemoryMonitor initialized. Threshold: 2 GB. Interval: 00:00:05
    6984 10:09:57 INFO  [Analytics]: Started background service for 'maintenanceService'.
    6984 10:09:57 INFO  Cache created: 'taxonomy.campaigngroups' (max size: 20MB, running total: 848MB)
    6984 10:09:57 INFO  Cache created: 'taxonomy.channels' (max size: 20MB, running total: 868MB)
    6984 10:09:57 INFO  Cache created: 'taxonomy.assets' (max size: 20MB, running total: 888MB)
    6984 10:09:57 INFO  [Analytics]: Started background service for 'aggregation/aggregator'.
    6984 10:09:57 INFO  [Analytics]: Started background service for 'aggregation/contactProcessing'.
    6984 10:09:57 INFO  [Analytics]: Started background service for 'aggregation/cleanup'.
    6984 10:09:57 INFO  [Analytics]: Started background service for 'aggregation/recovery'.
    6984 10:09:57 INFO  [Analytics]: Started background service for 'aggregation/rebuildAgent'.
    6984 10:09:57 INFO  [Analytics]: Started background service for 'aggregation/historyWorker'.
    6984 10:09:57 INFO  [Analytics]: Started background service for 'aggregation/historyCompletionCheck'.
    6984 10:09:57 INFO  [Analytics]: Started background service for 'aggregation/automationAggregator'.
    6984 10:09:57 INFO  [Analytics]: Started background service for 'aggregation/automationRangeManager'.
    6984 10:09:57 INFO  [Analytics]: Started background service for 'aggregation/automationCleanupService'.
    6984 10:09:57 INFO  [Analytics]: Automation aggregation SubsystemLoader hook initialized.
    6984 10:09:57 INFO  [Analytics]: Started background service for 'processing/taskAgent'.
    6984 10:09:57 INFO  Cache created: 'rules' (max size: 800KB, running total: 889MB)
    6984 10:09:57 INFO  Cache created: '[FieldReaderCache]' (max size: 5MB, running total: 894MB)
    6984 10:09:59 INFO  [Analytics]: Started background service for 'pathAnalyzer/newMapAgent'.
    6984 10:09:59 INFO  [Analytics]: Started background service for 'pathAnalyzer/dailyMapAgent'.
    6984 10:09:59 INFO  [Analytics]: Started background service for 'pathAnalyzer/smartMergeAgent'.
    6984 10:09:59 INFO  [Path Analyzer]() Path Analyzer subsystem hook initialized.
    6984 10:09:59 INFO  [Analytics]: Started background service for 'experienceAnalytics/reduce/agent'.
    6984 10:09:59 INFO  [Experience Analytics]: ExperienceAnalytics reduce subsystem initialized.
    6984 10:09:59 INFO  Scheduler - Initializing

6984 10:10:11 INFO  [Experience Analytics]: ExperienceAnalytics SegmentInitializer
6984 10:10:11 INFO  Cache created: 'ReportDataCache' (max size: 50MB, running total: 2077MB)
ManagedPoolThread #5 10:10:12 INFO  Job ended: Sitecore.ListManagement.Analytics.UnlockContactListsAgent (units processed: )
4828 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Created new agent instance: 'aggregation/contactProcessing'.
7736 10:10:12 INFO  Cache created: 'Task Manager - tasks' (max size: 100 bytes, running total: 2077MB)
9016 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Created new agent instance: 'aggregation/historyCompletionCheck'.
7660 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Created new agent instance: 'aggregation/automationCleanupService'.
4536 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Created new agent instance: 'aggregation/historyWorker'.
7756 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Created new agent instance: 'processing/taskAgent'.
8348 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Created new agent instance: 'aggregation/automationAggregator'.
6948 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Created new agent instance: 'aggregation/aggregator'.
7388 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Registered aggregation context for the pool 'live'.
7388 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Registered aggregation context for the pool 'live'.
7388 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Created new agent instance: 'aggregation/recovery'.
7936 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Created new agent instance: 'aggregation/automationAggregator'.
7736 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Created new agent instance: 'aggregation/rebuildAgent'.
 732 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Registered aggregation context for the pool 'live'.
 732 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Registered aggregation context for the pool 'live'.
 732 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Created new agent instance: 'aggregation/cleanup'.
4692 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Created new agent instance: 'aggregation/automationRangeManager'.
7660 10:10:12 INFO  Cache created: 'ReportingStorageProviderProperties.Properties' (max size: 100 bytes, running total: 2077MB)
8452 10:10:12 DEBUG [Analytics]: Created new agent instance: 'aggregation/automationAggregator'.
9016 10:10:12 DEBUG [Analytics]: MongoDbHistoryTaskManager - deactivated history task.
6984 10:10:12 INFO  [Experience Analytics]: WebApiInitializer
6984 10:10:12 INFO  [Experience Analytics]: Filter (Sitecore.ExperienceAnalytics.Api.Http.Filters.CacheHeaderFilterAttribute) added
6984 10:10:12 INFO  Sitecore.Social: The Social remote events are initialized.

Answers


One other thing to check: Make sure you have the VisitorIdentification tag in your site. Without it visits won't be recorded.

Also, you can check you are getting the correct data for visits in MongoDB by looking at the Interactions collection.

To check in SQL, run a view called ReportDataView in the Analytics database -this will tell you if you have data going into your reports.


Thanks to Sergey Plashenko (Sitecore Community) now Experience Analytics Reports shows data. In my case I had data in TrafficOverview but no data in ReportDataView in SQL Analytics Db and also had data in Contacts and Interactions in Mongo.

This is the link for Forum Post Sitecore 8 Experience Analytics Reports are Empty

Solution:

Open the reporting database using the SQL Management Studio and run the following query:

SELECT * FROM [Segments]

If the table is empty please perform the following:

  1. Open the sitecore/admin/redeploymarketingdata.aspx page and click the Redeploy Segments button.
  2. Open the reporting database using SQL Management studio and run the following query:

UPDATE [dbo].[Segments] SET [DeployDate] = '2001-08-05 08:44:45.500'

  1. Rebuild the reporting database.

Need Your Help

Laravel saving hasMany relationship

laravel eloquent laravel-5.2 ardent

I'm using Laravel & Ardent and having issues saving through the hasMany relationship.

Accessing index of .word Mips Assembly Language

assembly alignment mips mars-simulator

I am having trouble accessing an index in a .word. I can do it when it is list: .word 1, 2, 3, 4 but when I have list: .word 0x12345678 I am receiving an error "fetch address not aligned on word bo...