Ogre3d Local reference string popping out of nowhere

I'm building an ogre3d tutorial based on this setup http://www.ogre3d.org/wiki/index.php/SettingUpAnApplication#XCode

I've followed all steps as it says. It compiled perfectly.

But on run this happened:

*-*-* OGRE Initialising
*-*-* Version 1.6.0 (Shoggoth)
Creating resource group Bootstrap
An exception has occurred: OGRE EXCEPTION(7:InternalErrorException): /Users/fmsf/Chalmers/SimulationEngines/testes/OgreProject/build/Debug/OgreProject.app//Users/fmsf/Chalmers/SimulationEngines/ogr3d/OgreSDK/Samples/Media/packs/OgreCore.zip - error whilst opening archive: Unable to read zip file. in ZipArchive::checkZzipError at /Users/steve/projects/Shoggoth_clean/ogre/Mac/Ogre/../../OgreMain/src/OgreZip.cpp (line 259)
*-*-* OGRE Shutdown

The /Users/fmsf/... are mine, but that string /Users/steve/projects... I have no clue where it is coming from as I've reviewed the configuration files and can't find it anywhere.

Anyone have a clue how to fix this? It is the very first time I am using ogre so I feel a bit lost here.

Answers


The unknown filename might just be a compiled-in part of the code that detects an error; it points out a C++ source file. According to this page, the lead developer of Ogre3d is named Steve Streeting ...

Check the archive, is it listable (with zip -v) and otherwise sane-looking? If so, there could be some kind of version conflict between it and Ogre3D's zip-reading code, perhaps.


Need Your Help

Webform Validation Frameworks

asp.net validation

I find that in most of my web projects a large majority of my time is spent validating user input both on the client-side and on the server-side.

Word and IE (Close Word needs to Refresh IE)

c# internet-explorer ms-word

I am able to open Word with a specific template from the browser, but when Word closes and the user returns to the browser the page needs to be refreshed.